NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Het Europees kampioenschap Paradressuur zal in 2025 verreden worden in Ermelo op het Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

Global Horse & KNHS clinic

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een toptrainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 6 oktober! Op deze dag zullen Wesley Mulder, Marten Luiten en Yessin Rahmouni clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. Ieder niveau is welkom!

Geplaatst op:

Waar kijkt een jury nu precies naar tijdens het beoordelen van een dressuurproef? Waar focussen zij zich vooral op en hoe verschilt de beoordeling per niveau?

Geplaatst op:

Een correct harnachement is belangrijk voor je paard, maar daar komt bij dat je dit ook op de juiste manier moet gebruiken om een optimaal resultaat te realiseren.

Geplaatst op:

    KNHS (ERMELO) – De KNHS Hippiade Mennen is verplaatst naar zaterdag 14 september. Het originele programma blijft in grote lijnen hetzelfde. De Hippiade Mennen zou op 13 augustus plaatsvinden, maar ging vanwege de warme en benauwde weersomstandigheden die dag niet door omdat de KNHS geen risico wilde nemen met het welzijn van de paarden en de ...meer

Geplaatst op:

  De KNHS Hippiade Mennen gaat morgen, 13 augustus, niet door. Het KNMI voorspelt een benauwde warme dag met een hoge luchtvochtigheid. Daarom heeft de KNHS besloten geen risico te nemen met het welzijn van de paarden en het kampioenschap te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. De mogelijkheden hiervoor worden momenteel onderzocht.  Gerard Arkema, manager wedstrij ...meer

Geplaatst op:

In week 33 en 34 is het zover; de Hippiade 2024 powered by Witte van Moort! Dé strijd om de felbegeerde titel van KNHS Kampioen outdoor.

Geplaatst op: