Maud de Reu en Spieren voor Spieren organiseerden middag voor kinderen met spierziekte

TeamNL-paradressuuramazone Maud de Reu organiseerde in samenwerking met Spieren voor Spieren een mooie middag voor kinderen met een Spierziekte op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Een grote groep kinderen reisde gisteren af naar Ermelo voor een interessant programma. Maud de Reu: "Het was een geweldige middag en we hebben ontzettend veel mooie en hartverwarmende reacties ontvangen van kinderen die ook dromen van een carrière in de para dressuur."

Niet alleen Maud was als TeamNL-para dressuuramazone aanwezig, ook para dressuur-bondscoach Joyce Heuitink bracht een bezoek aan deze middag. "Dankzij de KNHS kon ik samen met Spieren voor Spieren deze dag organiseren voor kinderen met een spierziekte. Het was een hele bijzondere middag. Ik heb samen met bondscoach Joyce Heuitink een clinic gegeven over de ins and outs van de para dressuur. Alsook mijn verhaal vertelt van diagnose naar topsport en laten zien hoe ik samen met Daniëlle van Vilsteren (mijn trainster) samenwerk. Ook kwam Ellen-Door Menalda Van Schouwenburg (fysio/osteopaat) een leerzame clinic verzorgen."

Kortom een supermooi initiatief en voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: