Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden tijdens NK Dressuur op het NHC!

Wie jarig is trakteert! De KNHS bestaat dit jaar 100 jaar. Een mijlpaal om bij stil te staan en trots op te zijn. Wat is er mooier dan dit bijzondere jubileum samen met onze leden te vieren! Daarom organiseren we een feestelijke jubileumdag voor KNHS-leden op het Nederlands Kampioenschap Dressuur in Ermelo op zaterdag 27 mei.

Deze dag strijden de beste dressuurruiters van Nederland om de kampioenstitels in de Lichte Tour en het ZZ-zwaar. De absolute TeamNL Grand Prix top komt aan start in het eerste onderdeel van het NK Zware Tour. Daarnaast staan er twee bijzondere shows op het programma. We sluiten de dag af met een spetterend feest in het strodorp.  

KNHS-leden betalen voor deze gehele dag inclusief tribune plekken en inclusief het feest slechts € 7,50. Voor dit bedrag krijg je bij aankomst twee consumptiebonnen die je aan het eind van de dag kunt verzilveren tijdens het feest in het strodorp. KNHS-leden kunnen deze dag bovendien gratis parkeren.  

Vier jij dit feestje met ons mee? Bestel dan nu je tickets! Houd je KNHS-relatienummer paraat, dat is je kortingscode. Je kunt twee tickets per persoon bestellen. Wees er snel bij want op is op. Ga naar Tickets – NK-Dressuur. 

We kijken er naar uit samen met jou 100 jaar paardensport te vieren op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! 

Geplaatst op: