Kom naar de KNHS indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort

We zitten nog volop in het indoorseizoen en dat betekent dat de Indoorkampioenschappen van de KNHS binnenkort weer plaatsvinden. Op vrijdag 24 februari starten de kampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum. In de weekenden van 24 februari tot en met 25 maart kunnen we genieten van gemotiveerde ruiters die samen met hun pony’s en paarden strijden voor de titels van beste dressuur- en springruiter uit de basissport van Nederland!

Alle deelnemers aan de Indoorkampioenschappen hebben zich via de Regiokampioenschappen geselecteerd voor de titelstrijd in Ermelo. Vier weekenden lang strijden deze combinaties uit alle regio’s voor de gewilde KNHS Indoortitels. Ruiters in de klassen B, L1 en L2 dressuur paarden mogen het spits af bijten. Vanaf vrijdag 17 maart vinden de Indoorkampioenschappen voor het springen plaats. In het weekend van 9 tot en met 12 maart wordt het internationale topconcours The Dutch Masters verreden en zijn er geen Indoorkampioenschappen.

Het belooft weer een prachtig sportfestijn te worden waarbij we elk weekend nieuwe kampioenen zullen huldigen. Sportliefhebbers zijn van harte welkom op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Toegang en parkeren voor toeschouwers is alle weekenden gratis.


Het programma voor de KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort ziet er als volgt uit: 

PROGRAMMA'S INDOORKAMPIOENSCHAPPEN 2023 POWERED BY WITTE VAN MOORT 

Klik op de link voor het dagprogramma.

24 februari | Dressuur paarden B, L1, L2

25 februari | Dressuur pony's B, L1, L2, Z1

3 maart | Dressuur paarden M1, M2

4 maart | Dressuur pony's M1, M2, Z1, Z2

5 maart | Dressuur paarden Z1, Z2, ZZ-L

17 maart | Springen pony's 0.50, 0.60, 0.70, 0.80

18 maart | Springen pony's 0.70, 0.80, 0.90, 1.00

19 maart | Springen pony's 1.10, 1.20, 1.30

24 maart | Springen paarden 1.00, 1.10

25 maart | Springen paarden 1.20, 1.30, 1.35, 1.40


LIVESTREAM VIA CLIPMYHORSE

Ook sportliefhebbers thuis hoeven niets te missen van de KNHS-titelstrijd. De kampioenschappen zijn ieder weekend online te volgen met een livestream via ClipMyHorse.tv. Live uitslagen zijn alle dagen  te vinden op www.indoorkampioenschappen.nl. Uiteraard wordt er ook op www.knhs.nl en KNHS Facebook en Instagram verslag gedaan van alle kampioenschappen. Zo blijf je ieder weekend op de hoogte van alle sportieve gebeurtenissen tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen.

 

STARTLIJSTEN EN UITSLAGEN

Ieder weekend zijn alle startlijsten voor de dressuur en het springen en natuurlijk de live-uitslagen te vinden op www.indoorkampioenschappen.nl.

 

VOOR DEELNEMERS

Heb jij je geselecteerd voor deelname aan de KNHS kampioenschappen? Van harte gefeliciteerd! Kijk hier voor de mogelijkheden voor stalling en overnachting. Wij wensen alle ruiters en hun paarden en pony's alvast veel succes en plezier!

Geplaatst op: