INSCHRIJVING BIXIEDAG 2022 START 20 JUNI OM 10.00 UUR

Op dinsdag 9 augustus wordt alweer voor de twaalfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de zomervakantie zeker niet missen. Heb je geen eigen pony, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De inschrijving voor de Bixiedag op 9 augustus start op maandag 20 juni om 10.00 uur via www.inschrijfsysteem.nl. Wees er snel bij, want ervaring leert dat sommige rubrieken snel vol zijn!

Programma
Op de Bixiedag kun je meedoen aan een dressuur-, spring-, of menwedstrijden op Bixie-niveau. Verder kun je meedoen aan gave spelletjes met je pony en aan een stoere cross- of voltigeles. De Bixiedag vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo.

Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de versierwedstrijd niet! Wie weet wordt jouw pony wel uitgeroepen tot de mooist versierde pony! Ook is er een gezellig strodorp met verschillende stands en een te gek kinderdorp. 

Binnenkort maken we meer bekend over het programma.

Meedoen?
De Bixiedag is voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie startkaart nodig, deze startkaart is gratis te bestellen. Als je mee wilt doen aan de lessen en clinics heb je geen startkaart nodig, wel moet je lid zijn van de KNHS. Deelnemers aan de Bixierubrieken betalen €7,50 per onderdeel voor deelname. Voor deelname aan de lessen en clinics betaal je €10,00.

Gratis activiteiten voor alle kinderen waar je niet voor hoeft in te schrijven zijn er natuurlijk ook. Dit jaar is er een stokpaardjesparcours, schminken, knutselen en een springkussen. Ook het paardentaart maken staat weer op het programma. Vergeet niet zelf een bakblik mee te nemen! 

Heb je geen eigen pony, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt meedoen aan de voltigeles of doe mee spring een rondje met een stokpaard. Kom lekker shoppen in het gezellige strodorpje, leef je uit op het springkussen en kom kijken bij alle lessen die gegeven worden. 

Meer informatie
De toegang tijdens de Bixiedag is gratis, dus neem je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Alle informatie over de Bixiedag en alle onderdelen waarop je kunt inschrijven vind je op www.knhs.nl/bixiedag.

Bron:KNHS

Geplaatst op: