NHC Oefen- springen & dressuur

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.

Aanmelden
Zaterdag 8 oktober staat het volgende oefenevent gepland. De dressuur wordt verreden in de Amalia- en Beatrixhal, het losrijden vindt buiten plaats. Het oefenspringen (en het losrijden) wordt outdoor verreden. Aanmelden is mogelijk via het online registratieformulier.

Maandag 10 oktober kunnen bedrijven of beroepsmatige ruiters gebruik maken van het outdoor parcours. Neem om je hiervoor aan te melden contact op via training@nhcermelo.nl.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!

Geplaatst op: