Vacature Evenementenondersteuning

Het Nationaal Hippisch Centrum is op zoek naar alleskunners die de afdeling Evenementenondersteuning willen aanvullen. Ons team is op zoek naar flexibele versterking, ben of ken jij deze persoon?

Voor de afdeling Evenementenondersteuning zijn wij per direct op zoek naar:

Medewerk(st)ers Evenementenondersteuning

Het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) is het hart van de paardensport in Nederland.
Op het terrein organiseren wij dagelijks opleidingen, (top)sporttrainingen, clinics, (zakelijke) bijeenkomsten en (sport)evenementen. We bieden onze klanten en gasten graag een onvergetelijke ervaring en dit begint bij een goede ondersteuning vooraf en tijdens het evenement. Voorkomende werkzaamheden zijn o.a.: parcoursbouwen, dressuurringen uitzetten, parkeerbegeleiding, toiletten schoonmaken, ondersteuning van de organisatie tijdens het evenement en nog veel meer,

Ben jij minimaal 16 jaar, een doorzetter, klantvriendelijk en neem je initiatief?  Ben jij flexibel, (ook doordeweeks inzetbaar) en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een tractorrijbewijs en/of shovelcertificaat zijn een pré.

Wij bieden je leuk, afwisselend werk, met veel vrijheid in een jong en gezellig team.

Voor aanvullende informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0577-490 000, in het keuze menu kan je kiezen voor keuze 2.

Of stuur een e-mail t.a.v. de heer B. van Asselt naar info@nhcermelo.nl

Gezien de ligging van het NHC aan de doorgaande weg, N302 tussen Harderwijk en Apeldoorn is beschikking over eigen vervoer noodzakelijk.

Geplaatst op: