Naast oefenspringen nu ook oefendressuur op het NHC!

Nu het zomerwedstrijd seizoen per 1 juli officieel begonnen is, staan voor velen de eerste wedstrijden alweer op de planning! Wil jij voordat je de ring of het parcours in gaat eerst nog een keer oefenen? Dat kan op 29 juli en 19 augustus op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo!

Afgelopen maand stond er al twee keer een mooi oefenparcours klaar voor de springruiters, waar zij zelfstandig of onder begeleiding gebruik van konden maken. Wegens grote belangstelling hebben we besloten om tegelijkertijd ook oefendressuur te organiseren. 
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.


Oefendressuur is voor iedereen! We begrijpen namelijk heel goed dat je door de wedstrijdstop weer even in het ritme moet komen. Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent.
Tijdens de oefendressuur is er ook oefenspringen, op deze manier bootsen we een ‘echte’ wedstrijd na en kunnen de paarden wennen voordat zij weer op wedstrijd gaan.

De kosten per proefje bedragen € 12,-. Aanmelden voor 29 juli (oefenspringen / oefendressuur) en 19 augustus (oefenspringen / oefendressuur) kan door te klikken op de desbetreffende link. 
Voor beide data geldt dat het oefenspringen en oefendressuur over de gehele dag plaatsvinden. We starten om 09.00 uur en eindigen uiterlijk om 21.00 uur. 
Wil jij een dressuurproefje en een oefenparcours rijden? Dat kan natuurlijk ook! Vermeld dit (of overige bijzonderheden) even in het opmerkingenveld bij inschrijving. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!

Geplaatst op: