Vacature Commercieel Medewerker NHC!

Fijn dat u er bent! Het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) is het hart van de paardensport in Nederland en is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Op het terrein organiseren wij dagelijks opleidingen, (top) sporttrainingen, clinics, (zakelijke) bijeenkomsten en (sport) evenementen. Wij bieden onze gasten graag een onvergetelijke ervaring, dat begint met te zeggen; wat fijn dat u er bent! Voor het Team Accommodaties, waar vanuit alle reserveringen van het NHC worden verzorgd, zijn wij op zoek naar een gastvrije, enthousiaste commerciële duizendpoot: Commercieel Medewerker afdeling reserveringen (24/32 p/wk)

Ben je van nature gastvrij? Heb je een opgewekt karakter? Wil je het onze gasten aan niets laten ontbreken, zodat zij het maximale uit hun evenement of vergadering kunnen halen? Dan ben jij degene die we zoeken!

De baan!
Als Commercieel Medewerker weet je één ding zeker: je werkt op een fantastische locatie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van reserveringen, verzorgt de social media kanalen en hebt afspraken met gasten en klanten op het NHC. Met jouw geweldige telefoonstem ga je achter informatieaanvragen en offertes aan en ben je ook verantwoordelijk voor de after sales. Je werkt intensief samen met de collega’s en je bent mede verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze gasten en klanten. Daarnaast houd jij je bezig met een aantal administratieve taken zoals de weekplanning. Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en hou je van organiseren en afwisseling? Dan ben je helemaal op je plek bij het Nationaal Hippisch Centrum.

Wie zoeken wij voor de vacature van Commercieel Medewerker?
Voor de vacature zoeken we een administratieve duizendpoot. Je bent de spin in het web op de afdeling. Je hebt een commerciële instelling en mbo/hbo werk- en denkniveau. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, oog voor detail en kwaliteit, bent gastgericht, representatief en stressbestendig. Bovendien munt je uit in het plannen & organiseren. Daarnaast ben je flexibel en hebt een dienstverlenende instelling. Je hebt ervaring met een reserveringsysteem, bij voorkeur Smart Event Manager. Affiniteit met de paardensport is een pré.

Wat bieden wij? 

  • Een afwisselende baan in een sportieve omgeving
  • Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid
  • Ruimte voor jouw ideeën
  • Uitstekende faciliteiten om mee te werken
  • Een fantastische locatie om te werken
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging bij goed functioneren
  • Salaris conform de CAO Sport, o.a. afhankelijk van de kennis en ervaring
  • Een tegemoetkoming in reiskosten
  • Korting op premie ziektekostenregeling en diverse andere voordelen
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en pensioenopbouw volgens CAO Sport

 Ben jij de collega die wij zoeken? Laat het ons weten en solliciteer! Stuur je motivatie met cv uiterlijk 1 december 2019 naar ons toe. Dit kan per e-mail naar sollicitaties@knhs.nl. Passende kandidaten worden snel uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Luciën van de Veerdonk, Manager Nationaal Hippisch Centrum), 06 - 52 52 74 95.

Voor meer informatie over het NHC kijk je op www.nationaalhippischcentrum.nl of de KNHS www.knhs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Geplaatst op: