Hippische leergang: Vervolgcursus didactiek met Marion Schreuder

Heb je de basiscursus Didactiek afgerond en wil je nog meer verdieping rondom het lesgeven aan kinderen? Volg dan de vervolgcursus Didactiek met Marion Schreuder. Deze cursus is het vervolg op de basiscursus Didactiek. In de vervolgcursus wordt er dieper ingegaan op de stof die in de basiscursus wordt aangeboden. Tijdens de cursus krijg je handvatten om leerlingen te motiveren en je lessen goed op te bouwen.

Heb je de basiscursus Didactiek afgerond, dan kun je je aanmelden voor de Vervolgcursus Didactiek. 

De vervolgcurus bestaat uit 2 avonden.
 
6 Juni 2019 - theorie
20 Juni 2019 - theorie & praktijk
Tijden: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: KNHS-centrum in Ermelo
Kosten: €80,-
Licentiepunten: 70 theoriepunten op de basiskwalificatie Instructie (alle HI licentiehouders)

Inschrijven via Mijn KNHS

 

Heb je de Basiscursus Didactiek nog niet gevolgd? Doe dat dan eerst. De Basiscursus Didactiek wordt gegeven op 9 en 23 april. Meer informatie over de Basiscursus Didactiek vind je hier

Hippische Leergangen
Er staan de komende periode nog meer interessante Hippische Leergangen gepland waarin je meer kunt leren over paarden. Voor sommige leergangen kun je licentiepunten verdienen. Een overzicht van de geplande Hippische leergangen kun je vinden op www.knhs.nl/hippischeleergang en in deze agenda op de website. Je kunt je inschrijven via de Evenementenkalender op Mijn KNHS. Er komen binnenkort nog meer leergangen bij. Houd hiervoor de KNHS-website en Facebookpagina in de gaten. 

Geplaatst op: