Hippische leergang: basiscursus didactiek met Marion Schreuder

 

Ben je instructeur en wil je graag leren om jouw kennis nog beter over te brengen op je leerlingen? Volg dan de Hippische Leergang "Basiscursus Didactiek" door Marion Schreuder. Marion heeft al honderden instructeurs de fijne kneepjes van het lesgeven bijgebracht. Tijdens de cursus krijg je handvatten om leerlingen te motiveren en je lessen goed op te bouwen.

De basiscursus kan gevolgd worden door iedereen, je hoeft hiervoor geen instructeursdiploma te hebben. Uiteraard zijn instructeurs wel van harte welkom.

De basiscursus bestaat uit 2 avonden:
9 April 2019 - theorie
23 April 2019 - theorie & praktijk
Tijden: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: KNHS-centrum in Ermelo
Kosten: €80,-
Licentiepunten: 70 theoriepunten op de basiskwalificatie Instructie (alle HI licentiehouders)

Inschrijven via Mijn KNHS


Bij niet voldoende inschrijvingen wordt deze Hippische Leergang geannuleerd. Bij annulering wegens onvoldoende deelname krijg je je reeds betaalde inschrijfgeld retour.

Vervolgcursus
Er is ook nog een vervolgcursus als je de basiscursus didactiek hebt gevolgd. Deze cursus is bedoeld voor instructeurs en ruiters op M/Z niveau.  Voor de vervolgcursus op 6 en 20 juni moet je je apart inschrijven, dat kan hier.

Hippische Leergangen
Er staan de komende periode nog meer interessante Hippische Leergangen gepland waarin je meer kunt leren over paarden. Voor sommige leergangen kun je licentiepunten verdienen. Een overzicht van de geplande Hippische leergangen kun je vinden in deze agenda op de website en in de Evenementenkalender op Mijn KNHS. Er komen binnenkort nog meer leergangen bij. Houd hiervoor de KNHS-website en Facebookpagina in de gaten. 

Geplaatst op: