Wegwerkzaamheden de Beek

Vandaag zijn ze gestart, met  de lang verwachte wegwerkzaamheden aan de Beek met uiteindelijk verbreding tot gevolg. Het is nog een maandje doorbijten maar dan zijn veel problemen rondom het aanrijden naar het centrum echt achter de rug.

Met ingang van vandaag zal daarom op het verharde deel van de Beek gedurende een maand eenrichtingsverkeer ingesteld zijn. Aanrijden vanaf de rotonde kan dus nog steeds gewoon, maar vanaf het Nationaal Hippisch Centrum kan je niet linksaf naar de rotonde, maar kan je richting Staverden of naar de N310 en vanuit daar naar de N302. Aanrijden vanaf de Uddelermeerweg kan een hele maand niet.

Onderstaand staat de formele omleidingsroute ook nog afgebeeld.

Houd daarnaast terdege rekening met het feit dat op 6, 7 en 8 mei dit weggedeelte volledig afgesloten zal zijn vanwege asfaltwerkzaamheden. Wil je in deze dagen op het Nationaal Hippisch Centrum op bezoek komen, kun je gerust even contact met ons opnemen over de mogelijkheden om op het terrein te komen.

Mocht je over dit bericht nog andere vragen of opmerkingen hebben dan kun je hierover in contact treden met ons dan wel de projectbegeleider van Anacon.

Dank voor je medewerking in deze.

 

 

Geplaatst op: