Veulenveiling Prinsjesdag

Vandaag en morgen worden veulens uit Europa’s beste moederlijnen geveild op het Nationaal Hippisch Centrum. De spring- en dressuurcollecties van Veulenveiling Prinsjesdag zitten na een intensieve zoektocht bomvol veulens met bewezen sportgenen. Met nakomelingen van Totilas, Heartbreaker, Donnerhall en Cornet Obolensky zijn de beste hengsten vertegenwoordigd.

Potentie en pedigree
In de springrichting zijn alle actuele topverervers en interessante sporthengsten vertegenwoordigd, en zonder uitzondering komt ieder veulen uit een sterke moederlijn. Moeders die zelf internationaal gepresteerd hebben, en moeders die al Grand Prix-paarden hebben gebracht. Bij de dressuurveulens is er eveneens een interessante mix tussen veulens afstammend van jonge beloftes en bewezen verervers. Met hun excellente bewegingsvorm en nu al overtuigende dressuuraanleg wacht ook hen een grote toekomst. En die toekomst kan worden vastgelegd op Veulenveiling Prinsjesdag.

Online bieden
Vanaf dit jaar kunnen klanten van Veulenveiling Prinsjesdag ook online bieden. De site werkt zonder vertraging, en dat is uniek in de wereld van online veilingen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Veulenveiling Prinsjesdag. Nadat ze zijn goedgekeurd, kunnen ze inloggen via de site. Het systeem werkt op elke telefoon, tablet of pc met een goede internetverbinding. Er is beide dagen een helpdesk aanwezig.


Programma
De veilingen vinden vandaag en morgen plaats in de Amaliahal. Vandaag zijn de springveulens aan de beurt en woensdag hopen de dressuurveulens een nieuwe eigenaar te vinden. Dit is de 26e editie van Veulenveiling Prinsjesdag. Om 14.30 uur begint de presentatie, om 17.00 uur vangt de veiling aan.

Bron: www.prinsjesdag.eu 

Geplaatst op: