NRSV Indoor

18 november is het tijd voor de Nederlandse Ruiter Sport Vereniging om het jaar af te sluiten met de NRSV Indoor. Dit jaar is het thema: “Schrikken? Er is iets aan de hand!”. Caroline van der Klaauw en Pauline Boekwijt gaan het als vanouds weer spannend maken voor ons.

 

Het programma is samengesteld uit 3 onderdelen:


LEZING: “HOE ZIET EEN PAARD DE WERELD? WAT KAN EEN PAARD BIJ DE BEREDEN POLITIE?”:

Van 09.00 tot 09.30 zullen wij in de Foyer van het KNHS Centrum, onder het genot van een kopje koffie/thee, genieten van de mooie verhalen die de bereden politie ons zal brengen.

 

WERKEN AAN DE HAND:

Onder de deskundige leiding van Riana Snel en Isabella Hornhuis, leren wij hoe wij ons paard kunnen trainen aan de hand, zonder de belasting van een ruiter op de rug van het paard. Heel handig als je paard bijvoorbeeld een blessure heeft, maar ook een hele fijne manier om op een andere manier met je paard aan het werk te gaan.

Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen,  Riana Snel en Isabella Hornhuis zullen ons hierbij een “handje” helpen.

 

SCHRIKTRAINING:

Ooit begonnen wij onze Indoor met een schriktraining. Hier is sindsdien zo vaak om gevraagd, dat Caroline en Pauline besloten dit onderdeel weer terug te brengen naar het KNHS Centrum. De training zal gegeven worden door (ex) agenten van de Bereden Politie, die ons volledig op ons gemak zullen stellen ondanks allerhande spannende voorwerpen/geluiden en waarnemingen.

Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen van Hans & Margot Olthuis en Monique Citroen, die ons zullen leren dat er “niets aan de hand” is.

4 dagen voor de Indoor zal de groepsindeling bekend gemaakt worden. Iedereen dient wel om 08u30 in de ochtend aanwezig te zijn en de dag is rond 17u30 afgelopen!


Inschrijven kan op de website van NRSV. Deze is te vinden onderaan dit bericht.

Vol is vol: dus graag inschrijven VOOR 10 NOVEMBER om in aanmerking te kunnen komen voor een startplek. Zodra het aantal inschrijvingen ons maximum overschrijdt, dan zal Formdesk worden gesloten om teleurstellingen te voorkomen. Graag een email naar deelname@nrsv.nl indien je nog op de reservelijst wil worden gezet.

De organisatie verheugt zich op een oer-gezellige dag, met jong/oud/introducés en inspirerende instructeurs.

Hopelijk komen de niet-rijdende leden ook in grote getalen, zodat de Amaliahal van het KNHS Centrum met aanmoedigingen, bewondering en gelach gevuld wordt.

 
www.nrsv.eu

Geplaatst op: