NRSV Indoor: “NIET SCHRIKKEN” “ER IS IETS AAN DE HAND”!

DE NRSV Indoor: zondag 18 november 2018
Amaliahal KNHS Centrum, De Beek 125, Ermelo

Voor hen die van hun paard houden en leuke oefeningen willen doen en plezier hebben.

Het programma is samengesteld uit 3 onderdelen met als thema:

“NIET SCHRIKKEN” “ER IS IETS AAN DE HAND”!

 LEZING: “HOE ZIET EEN PAARD DE WERELD? WAT KAN EEN PAARD BIJ DE BEREDEN POLITIE?”:

 Van 09.00 tot 09.30 zullen wij in de Foyer van het KNHS Centrum, onder het genot van een kopje koffie/thee, genieten van de mooie verhalen die de bereden politie ons zal brengen. 

 WERKEN AAN DE HAND:
Onder de deskundige leiding van Riana Snel en Isabella Hornhuis, leren wij hoe wij ons paard kunnen trainen aan de hand, zonder de belasting van een ruiter op de rug van het paard. Heel handig als je paard bijvoorbeeld een blessure heeft, maar ook een hele fijne manier om op een andere manier met je paard aan het werk te gaan.

Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen,  Riana Snel en Isabella Hornhuis zullen ons hierbij een “handje” helpen.

 SCHRIKTRAINING:
De training zal gegeven worden door (ex) agenten van de Bereden Politie, die ons volledig op ons gemak zullen stellen ondanks allerhande spannende voorwerpen/geluiden en waarnemingen.

Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen van Hans & Margot Olthuis en Monique Citroen, die ons zullen leren dat er “niets aan de hand” is.

Op donderdagavond 15 november  zal de groepsindeling bekend gemaakt worden. Je wordt verwacht om 08u30 in de ochtend aanwezig te zijn en de dag is rond 17u30 afgelopen!

De inschrijving is bijna vol, maar er is nog ruimte voor “last minute inschrijvers”: als je durft!
Schrijf je in via deze  link en kies desnoods of je je paard/pony tussen de bedrijven door in een van de mooie KNHS stallen wil zetten voor een bedrag van euro 30,- incl hooi (alleen als deze vooraf is gereserveerd in het inschrijfformulier!).
Kosten voor Werken aan de Hand + Schriktraining + lunch = euro 55,-.

De inschrijving is open tot uiterlijk woensdag 14 november: 20:00 uur.
Heb je nog vragen, mail ze naar: deelname@nrsv.nl. Mocht de inschrijvingslijst niet meer beschikbaar zijn, laat je dan op de reservelijst zetten: misschien kan je tot je grote schrik er achter komen dat er niets aan de hand was ☺.
Trek er wel een hele dag voor uit, want je wil niets missen van de gezelligheid die deze dag je zal geven!

De NRSV verheugt zich op een fantastische dag met jong/oud en nieuwe enthousiastelingen en kijkt uit naar de zeer inspirerende instructeurs.

Bron: NRSV

Geplaatst op: