Startlijsten Nationaal Scholen concours online

Het Nationale Scholen Concours is een uniek evenement waar alle scholen met hippische opleidingen in Nederland voor zowel mbo als hbo-teams voor kunnen afvaardigen. De teams strijden met elkaar op de onderdelen dressuur springen, exterieur beoordelen en hippische kennis (het maken van een kennisquiz). Het team dat de beste resultaten behaalt op die onderdelen wint niet alleen het concours en felbegeerde titel: winnaar van het Nationaal Scholen Concours maar mag dit unieke evenement in het nieuwe jaar organiseren.

Vorig jaar won het team ‘de gekkies’ van Aeres Hogeschool Wageningen. Dus dit jaar heeft Aeres Hogeschool Wageningen de eer om het concours te organiseren. Een team van enthousiaste AHW studenten is daarom druk bezig met de organisatie. Zij willen van het Nationaal Scholen Concours 2018 een extra mooie editie maken met fanatieke teams, leerzame clinics, een gezellig strodorp, en de mogelijkheid om een echte KWPN-keuring mee te maken! De organisatie heeft er in ieder geval veel zin.

Op 25 mei 2018 vindt het concours plaats. Het concours wordt dit jaar gehouden op de terreinen van het KNHS-centrum te Ermelo. Het is dus bijna zo ver! Schrijf je dus in en zorg ervoor dat jouw school met een team meestrijd op het mooiste hippische scholen evenement van het jaar. 

Voor de startlijsten dressuur klik hier.

Geplaatst op: