Vacature: beheerder

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is één van de grootste en sportief succesvolste sportbonden van Nederland. We behartigen de belangen van de bij ons aangesloten verenigingen en leden, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. De KNHS is gevestigd op het KNHS-centrum in Ermelo en heeft 90 (FTE) medewerkers. De afgelopen tijd is het KNHS centrum in Ermelo uitgebouwd tot het Nationaal Hippisch Centrum van Nederland. Wij zijn per direct op zoek naar een tweede Beheerder (m/v)

Als beheerder heb je een belangrijke taak. Je woont op het terrein van de KNHS en bent de gastheer/vrouw van het centrum. Je bent aanspreekpunt tijdens calamiteiten buiten kantoortijden en je weet op een adequate wijze te handelen tijdens noodgevallen. Je staat bezoekers op een juiste wijze te woord. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het beheer van het terrein van KNHS. Je houdt je bezig met de ontwikkeling en uitvoering van beheersplannen en zo nodig treed je op tegen misbruik van de terreinen. Je verricht daarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals stal- en terreinwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, inzetbaar voor de horeca, begeleidt paarden die op het terrein verblijven en bent aanspreekpunt voor de begeleiders van de paarden. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van de gebouwen en de sluitronde van de stallen. Je assisteert bij evenementen, vergaderingen e.d. op het terrein en zorgt ervoor dat de evenementen, vergaderingen e.d. vlekkeloos verlopen. Daarnaast onderhoud je contacten met onder andere de omwonenden, huurders, leveranciers.

Profiel
Je staat stevig in je schoenen, maar hebt een vriendelijke uitstraling. Je ben een echte doener en beschikt over een relevante opleiding: mbo-niveau (bijvoorbeeld veehouderij/dierverzorging) of gelijkwaardig door werkervaring, aangevuld met BHV-diploma. Je hebt de bereidheid tot het volgen van de nodige aanvullende cursussen. Je beschikt verder over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit, sociale vaardigheden, technisch inzicht en bent in staat om creatief te zijn in het vinden van oplossingen je kan goed onder druk werken. Maar bovenal ben je een echte gastheer/vrouw die graag de handen uit de mouwen steekt. Het beschikken over ervaring met paarden is absoluut noodzakelijk. Je hebt ervaring in de paardenwereld, bent op samenwerken gericht en weet zich overtuigend te redden in verschillende omstandigheden en krachtenvelden. Je communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, zijn uitstekend en je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren en te informeren. Je bent minimaal in het bezit van het rijbewijs B (-E).

Dienstwoning
Voor de functie is het noodzakelijk om op het centrum te wonen in de beschikbare dienstwoning. Het stallen van een paard behoort tot de mogelijkheden.
DE KNHS BIEDT Een uitdagende baan op een unieke locatie in Nederland, bij een interessante en complexe, relatief nieuwe organisatie met gemotiveerde medewerkers, die een hoofdrol speelt in de volle breedte van de paardensport. Een afwisselende functie, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om in meerdere rollen jouw talenten, kennis en ervaring in te zetten. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Sport.

Informatie en een reactie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Asselt (Facilitair Manager) telefoon 0577-408343 / 06-11012913. De sollicitatie inclusief CV kan je tot en met 22 juni 2018 mailen naar sollicitaties@knhs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Geplaatst op: