Gisella Bartels vertelt op 16 maart wat je moet weten over de wervelkolom van paarden

Op donderdag 16 maart 2017 vertelt dierfysiotherapeut en amazone Gisella Bartels alls over de wervelkolom van paarden tijdens het KNHS Rondje Educatie op het KNHS-centrum in Ermelo. De toegang is slechts € 15 per persoon.

Tijdens de avond neemt Gisella je mee in het bewegingsapparaat van het paard, met de nadruk op de wervelkolom. Wat moet je weten, hoe zit de wervelkolom in elkaar (anatomie) en waar kun je in training tegenaan lopen voor wat betreft de beperking van het skelet (pathologie)? Kennis van de bouw van je paard en een stukje inzicht in de anatomie helpen je om je paard nog doelgerichter te trainen. Gisella gaat eerst in op de theorie, maar maakt al snel de koppeling met de praktijk

Wie is Gisella Bartels?
Gisella is dierenfysiotherapeut, is gespecialiseerd in paarden en heeft haar eigen praktijk (paardenfysiotherapeut.nl). Gisella reed zelf dressuur op Intermediaire I-niveau. Haar ervaring met paarden én de sport sluiten naadloos op elkaar aan waardoor ze paarden en mensen kan begeleiden bij het optimaal benutten van het bewegingsapparaat van zowel paard als ruiter.

Toegang en parkeren
Het KNHS rondje educatie is van 19:30 uur tot 22:30 uur in de foyer op het KNHS-centrum. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom, de entree is slechts € 15, - per persoon (parkeren is gratis). Bestel je toegangsbewijs voor 15 maart 2017 via de Opleidingen & Evenementenkalender in MijnKNHS.nl. Instructeurs die de avond bijwonen verdienen hiermee 40 theoriepunten voor hun licentie.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nl of 0577 – 40 82 80.

Geplaatst op: