Rondje Educatie met eventingcoach Chris Bartle op 14 maart

Op dinsdag 14 maart 2017 komt Christopher Bartle, één van de allerbeste eventingcoaches ter wereld, naar Ermelo.  Een unieke kans om hem (in het Engels of Duits) de hemd van het lijf vragen, dus reserveer deze datum vast in je agenda!

Na een indrukwekkende carrière als wedstrijdruiter stond Christopher Bartle ruim 16 jaar lang aan de basis van het succes van het Duitse eventingteam. Met zijn revolutionaire visie op crosstraining stond hij aan de basis van onder andere het teamzilver en individueel goud op de Olympische Spelen in Rio én de gouden teammedailles van 2008 en 2012. Sinds kort werkt de Brit weer in eigen land als eventing performance manager van het Britse eventing team. Eerder begeleidde hij al het Britse eventing team als dressuurtrainer tijdens de Olympische Spelen van Atlanta en Sydney. Chris Bartle geldt als één van de beste coaches binnen de paardensport.

Locatie
De avond gaat om 19.00 uur van start en wordt gehouden in de foyer van het KNHS-centrum in Ermelo.

Toegang
Wil je aanwezig zijn, reserveer dan een plek via MijnKNHS.nl. Deelname kost slechts € 15 per persoon, kaderleden mogen gratis naar binnen (neem hiervoor contact op met de KNHS via topsport@knhs.nl). Parkeren is gratis.

Licentiepunten
Instructeurs die de avond bijwonen verdienen 40 theoriepunten voor hun licentie.

 

 

 

 

Geplaatst op: