KWPN Kampioenschappen, een week vol sport én fokkerij!

De KWPN Kampioenschappen hebben een zeer gevarieerd programma en bieden de bezoeker een kijkje in de KWPN-keuken met de mooiste veulens, indrukwekkende tuigpaarden, de beste merries en de toptalenten in de dressuur- en springsport. Hoogtepunten in het programma zijn zaterdag 12, vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus.

 

Nationale Tuigpaardendag

De KWPN Kampioenschappen gaan dit jaar van start met de Nationale Tuigpaardendag. Deze dag staat al jaren bekend als hét Tuigpaardenfeest van het Jaar.

 

Vrijdag keuringsdag

Op vrijdag is de Nationale Merriekeuring, Nationale Veulenkeuring en wordt de Fokker van het Jaar voor zowel dressuur als springen gehuldigd. Kortom: dat wordt in een schitterende entourage genieten van de crème de la crème van onze fokkerij!

 

Sport

De laatste dag is een schitterend sluitstuk van de KWPN Kampioenschappen. Alle finales van de sportrubrieken om de Blom Cup, de Pavo Cup en het KWPN Kampioenschap voor vijfjarige eventingpaarden staan dan op het programma.

 

Livestream

Kun je niet aanwezig zijn, maar je wilt toch graag zien wie de nieuwe kampioenen worden? Op zaterdag 12 augustus en van woensdag 16 t/m zaterdag 19 augustus worden de KWPN Kampioenschappen live uitgezonden op KWPN.tv, geheel gratis!

 

Praktische informatie

De toegang tot het evenement is gratis. Parkeren kost € 6,-, behalve op dinsdag 15 augustus dan is parkeren gratis. Het volledige programma van de KWPN Kampioenschappen vindt u hier.

Geplaatst op: