Programma 'Rondje Zadelmak maken' bekend

Op vrijdagavond 21 april a.s. verzorgt Gert van den Hof in Ermelo een KNHS Rondje Instructie ‘Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden. Van den Hof gaat aan het werk met deze onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen. Het programma en de deelnemende paarden zijn inmiddels bekend.

Over Gert

Door de jaren heeft Van den Hof met zijn methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Gert inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden en vertelt hij uitgebreid hoe hier mee om te gaan.

Over het Rondje Instructie

Het Rondje Instructie is in de Amaliahal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot 22.30 uur en de entree is € 15,- per persoon. Bestel kaarten via MijnKNHS of koop die op de avond zelf aan de kassa. Vragen? Mail dan naar accommodaties@knhs.nl. Er zijn geen licentiepunten aan dit Rondje gekoppeld.

Bestel kaarten via MijnKNHS

Programma

19.30 uur – 19.40 uur Introductie van Gert van den Hof

19.40 uur – 20.10 uur: Zambesi Afstamming: Indoctro Leeftijd: 4 jaar Geslacht: Merrie Eigenaar: Wouter en Annet Winkoop

20.10 uur – 20.40 uur: Jackson Afstamming: Obelisk x Tuschinski Leeftijd: 3 jaar Geslacht: Ruin Eigenaar: Iris Wildemans

20.40 uur – 21.10 uur: Jasmijn Afstamming: Danser x Koss Leeftijd: 3 jaar Geslacht: Merrie Eigenaar: Caroline Verhoef

21.10 uur – 21.35 uur Pauze

21.35 uur – 22.10 uur: Storm Afstamming: Onbekend Geslacht: Ruin Leeftijd: 7 jaar Eigenaar: Karin de Feiter

Probleem: Paard kent het zadel en als de ruiter er op zit is er niets aan de hand, tot het moment dat hij aan het werk moet. Dat gaat het paard heftig in protest. Ook tijdens het longeren gaat paard in protest.

22.10 uur - Einde Gelegenheid tot het stellen van vragen

Geplaatst op: