Doe je mee aan de Triple V Team Challenge Dressuur?

Het KNHS-centrum in Ermelo staat van 13 tot en met 16 juli in het teken van het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Vorig jaar vond de eerste editie van de Triple V Team Challenge Dressuur plaats die zeer goed werd ontvangen; een geheel nieuw concept waar dressuurruiters in teams van drie combinaties in de klasse Z1, Z2 en ZZ-Licht tegen elkaar strijden. Door het grote succes volgt er dit jaar een tweede editie en jij kunt je daar nu voor opgeven!

Vorig jaar was de Triple V Team Challenge Dressuur binnen 10 minuten volgeboekt. Hierdoor is besloten om een aantal selectiewedstrijden in het leven te roepen zodat meer teams zich kunnen inschrijven en deelnemen aan deze competitieve en uitdagende nieuwe team challenge. Dit jaar is de hoofdprijs voor het winnende team 3 paar handgemaakte Celeris rijlaarzen! Daarnaast is er een prachtige prijzenpot samengesteld voor de selectiewedstrijden, halve finale en de finale.

Er vinden in totaal zes selectiewedstrijden plaats waar de teams bestaande uit drie combinaties in de klasse Z1, Z2 en/of ZZ-licht hun uiterste best zullen doen om een plekje te bemachtigen in de volgende ronde. Per selectiewedstrijd plaatsen de beste twee teams zich voor de halve finale dat plaats zal vinden op CH Haarlemmermeer op zondag 18 juni. Tijdens deze halve finale wordt bepaald welke zes teams om de overwinning zullen strijden tijdens de finale op het NK Dressuur op zondag 16 juli. 

De selectiewedstrijden vinden plaats op:

13 mei                        Middenbeemster

19 mei                        Hippisch Centrum de Kroo

20 mei                        Equestrian Centre de Peelbergen

24 mei                        Olympic Uden

26 mei                        Hippisch Centrum Lichtenvoorde

28 mei                        Hippisch Centrum Exloo

Inschrijven

Heb jij een enthousiast team van 3 strijdlustige amazones/ruiters en zijn jullie toe aan een nieuwe uitdaging? Geef je dan nu op voor de Triple V Team Challenge Dressuur! Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 10 april via www.inschrijfsysteem.nl. De kosten bedragen 100,- euro per team voor de selectiewedstrijden en halve finale. Voor de finale hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald.

Klik hier voor de voorwaarden http://triplev.nl/wp-content/uploads/2017/04/flyer-teamchallenge_voorwaarden_A4-21.pdf

Geplaatst op: