Marian Dorresteijn over het exterieur van trainen van paarden

Op donderdag 24 november a.s. is er een KNHS Rondje Instructie “Exterieur en trainen van paarden” met Marian Dorresteijn op het KNHS-Centrum in Ermelo.

Deze avond is interessant voor iedereen die met paarden te maken heeft en meer wil weten over exterieur en de verhouding tot het trainen van paarden. Als eerste wordt het exterieur besproken met de paarden aan de hand, vervolgens zullen de paarden onder het zadel in de baan verschijnen. De combinaties zullen van verschillende leefijd en niveau zijn zodat ook de verschillen op elk niveau aan de orde komen.

Marian rijdt zelf Grand Prix dressuur en is een succesvolle fokker en instructrice. Marian is lid van het KWPN hengstenkeuringscommissie voor dressuurhengsten. Zij weet dus als geen ander hoe een correct paard eruit hoort te zien. Marian zal op deze avond uitvoerig het exterieur bespreken maar ook hoe je kunt omgaan met de exterieurkenmerken in het werk. Het rondje instructie wordt gehouden in de Amaliahal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot 22.30 uur en de entree is € 15, – per persoon. Instructeurs die de avond bijwonen kunnen een licentiepunt verdienen.

Geplaatst op: