NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Hoe word en blijf je als ruiter mentaal en fysiek fit? Daar kunnen Janneke den Otter en Garry Abbas van One Switch je alles over vertellen. Zij hebben ervaring met het begeleiden van ruiters en amazones van alle leeftijden en niveaus. Op basis daarvan hebben ze een specifiek aanbod samengesteld voor ruiters die hun mentale en fysieke fitheid willen optimaliseren.

Geplaatst op:

Op zaterdag 2 november vieren we een speciale mijlpaal: het Nationaal Hippisch Centrum bestaat 10 jaar! Om dit te vieren hebben we een spetterend showprogramma en jij bent van harte uitgenodigd!

Geplaatst op:

Een correct harnachement is belangrijk voor je paard, maar daar komt bij dat je dit ook op de juiste manier moet gebruiken om een optimaal resultaat te realiseren.

Geplaatst op:

Van 4 t/m 8 september 2024 vindt het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Het Nederlands kampioenschap dressuur zal in 2025 van 25 tot en met 27 juli verreden worden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Dat weekend zal de titelstrijd voor de Nederlandse senioren, paradressuurruiters en twee KNHS kampioenschappen verreden worden.

Geplaatst op:

Voor pony’s die internationaal worden uitgebracht gelden er regels voor het meten. Deze regels zijn ingesteld door de internationale paardensportbond FEI. In de praktijk betekent dit dat een pony pas internationaal mag starten, als deze op de juiste manier is gemeten.

 

Geplaatst op: