NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Als merrie met de hoogste IBOP-score over 2023, kwam Patchouli Vera als een van de favorieten richting de Pavo Cup. De Kjento-dochter bewees onder Annemijn Boogaard wederom dat ze uit het juiste hout gesneden is en kreeg de kampioenssjerp omgehangen in de Pavo Cup voor vierjarige paarden.

Geplaatst op:

Wat gebeurt er in het paardenlichaam wanneer wij onze paarden trainen? En hoe kunnen we onze paarden op een zo verantwoord mogelijke manier trainen? Deze vragen staan centraal in de KNHS College Tour met dierenfysiotherapeut, chiropractor en amazone Gisella Bartels op donderdagavond 29 augustus. Gisella leert ons het paardenlichaam beter kennen zodat we weten welke training ons paard nodig heeft om de door ons gevraagde oefeningen uit te kunnen voeren.

Geplaatst op:

De regio Gelderland is qua goede paardenfokkers een grote visvijver. Hieruit wordt dan ook ieder jaar tijdens de Centrale Keuring een Fokker van het Jaar benoemd. Deze editie werd gekozen voor een fokker die zowel spraakmakende sportpaarden als goede keuringsresultaten op naam heeft staan; de familie Ten Bosch uit Driel.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) in Ermelo is op zondag 29 september het toneel voor het Nederlands Kampioenschap Carrouselrijden. Na de spannende divisiewedstrijden op verschillende manegebedrijven is het nu tijd voor de grote finale waar de geselecteerde teams uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen.

Geplaatst op: