Nieuws

Op woensdag 8 augustus kunnen deelnemers van alle leeftijden en niveaus met hun paard of pony meedoen aan de KNHS HORKA Eventingtraining op het KNHS-centrum. 

Geplaatst op:

Afgelopen weekend vonden de laatste selecties plaats in het ZZ-zwaar en de Lichte Tour voor het NK Dressuur dat van 26 tot en met 29 juli op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo wordt verreden.

Geplaatst op:

Op dinsdag 3 juli werd voor het eerst een centrale voorselectie georganiseerd op het KNHS-centrum in Ermelo. Een recordaantal van 84 spring- en 71 dressuurcombinaties werd beoordeeld door de bondscoaches en andere leden uit het KNHS Trainersplatform. 

Geplaatst op:

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni wordt in Ermelo het eerste NK Voltige gehouden, op het KNHS centrum komen dan Nederlands beste voltigeurs in actie. Gelijktijdig met het NK wordt er ook een CVI1* georganiseerd.

Geplaatst op:

Het Nationale IJkmoment van het Hippisch Trainingscentrum wordt woensdag 4 juli gehouden op de terreinen van de KNHS. Tijdens deze dag, die behalve het hoogtepunt van het jaar trainen bij het HTC is, worden de deelnemers getoetst op de progressie in hun discipline.

Geplaatst op:

Op woensdag 18 juli kunnen dressuurcombinaties op het KNHS-centrum in Ermelo les krijgen van Kristel van Duren-Bodewes en/of een proef oefenen met jurylid Adriaan Hamoen.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in juli 2018:

Geplaatst op:

In augustus en september 2018 zijn de KNHS-kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen, voltige en endurance. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het KNHS-centrum in Ermelo. 

Geplaatst op:

Wil jij les krijgen van topinstructeurs Kristel Van Duren-Bodewes en/of Patricia Wolters? Er zijn voor nog plekken vrij voor de tweedaagse HORKA Trainingsdagen dressuur (18+) op 9 en 10 juli in Ermelo en de losse dressuurlessen van Kristel voor ruiters van alle leeftijden op woensdag 18 juli.

Geplaatst op:

Het vraagprogramma van het NK Dressuur Gelderland is nu te vinden op de website van het NK Dressuur Gelderland, onder ‘Deelnemers’. Hierin vindt u alle informatie over het evenement. Klik hier om het vraagprogramma te bekijken.

Geplaatst op: