Nieuws

We verheugen ons op weer een ouderwets gezellige Centrale hengstenkeuring met enthousiast publiek op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 in het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

TeamNL-paradressuuramazone Maud de Reu organiseerde in samenwerking met Spieren voor Spieren een mooie middag voor kinderen met een Spierziekte op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Afgelopen maandagavond 9 januari zijn er zo'n 140 Roelofsen klanten afgereisd naar het Nationaal Hippisch Centrum voor het Roelofsen Masterclass New Year Event. 

Geplaatst op:

Woensdag 21 december was het tijd voor het PaardenPodium: Samenwerken en Vertrouwen, verzorgd door niemand minder dan Yvet Blokesch! De uitverkochte zaal heeft kunnen genieten van de samenwerking tussen Yvet en haar paarden.

Geplaatst op:

Het was weer een ouderwetse sfeervolle finaledag van de Harry’s Horse Zitcompetitie op zondag 11 december in Ermelo met veel gezelligheid en sportiviteit. Uiteindelijk ging het natuurlijk om de resultaten en er werden dan ook vier zeer gelukkige winnaars gehuldigd als Bestzittende Manegeruiter van 2022.

Geplaatst op:

Van 7 tot en met 9 september 2023 zal het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, gelegen in het schitterende decor van de Veluwe, gastgever zijn van het Europees Kampioenschap Endurance. Een wedstrijd over 160 kilometer, die op één dag overwonnen wordt.

Geplaatst op:

De Hippiade zit nog vers in ons geheugen, maar we werpen onze blik alweer op de KNHS Indoorkampioenschappen van 2023. Meer informatie over de regioselecties worden door de regio’s zelf vrijgegeven, maar zet de volgende data alvast in je agenda:

Geplaatst op:

**UITVERKOCHT!**
Woensdagavond 21 december komt Yvet Blokesch naar het Nationaal Hippisch Centrum om een clinic te verzorgen met als thema ‘Samenwerken en Vertrouwen’. Yvet laat zien dat zij de paarden traint op basis van respect, vertrouwen, in samenwerking en met rust. Haar doel is om paarden met zo min mogelijk spanning te laten leren. Op deze wijze is geen doel onhaalbaar.

Geplaatst op:

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 vond het Festival van het Iberische Paard plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Het Festival werd georganiseerd ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Vereniging Lusitano Vrienden Nederland. Tijdens dit Festival werden drie evenementen tegelijkertijd gehouden!

Geplaatst op:

Begin 2020 zijn er door de internationale paardensportbond FEI nieuwe regels ingesteld omtrent het meten van pony’s. In de praktijk betekent dit dat er geen pony meer internationaal uit mag komen, voordat deze op de juiste manier gemeten is.

Geplaatst op: