Global Horse & KNHS Clinic

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een top trainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 25 februari! Op deze dag zullen Bianca Schoenmakers, Femke Beljon en Tommie Visser clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. 

Bianca Schoenmakers 
Bianca Schoenmakers is een voormalig internationaal springruiter, paardentrainer en instructeur die plezier voor paard en ruiter hoog in het vaandel heeft staan. Ook is ze actief in het geven van clinics en shows tijdens evenementen waar ze regelmatig met neckrope een spring demonstratie geeft.

In de springsport stond Bianca Schoenmakers bekend als de barrage-koningin, omdat ze bijna niet te verslaan was. Momenteel doorkruist ze heel Nederland om paarden te trainen en les te geven. Daarnaast kennen velen Bianca van haar Facebook en Instagram kanalen, waar ze fanatiek post. In al haar berichten ligt de nadruk op plezier maken, want Bianca vindt het belangrijk dat mensen niet vergeten dat ze paardrijden voor hun plezier. 

Femke Beljon
Femke Beljon is 35 jaar oud en woont met haar man en dochter in Raalte. Hier heeft haar man, Erik, een melkvee bedrijf waar zij op hetzelfde adres een kleinschalige dressuurstal heeft. Hier traint zij paarden voor haarzelf en derden, geeft zij les (gediplomeerd ORUN Coach 5) en vinden regelmatig verkopen plaats.

Ze brengt meerdere paarden uit op wedstrijd, momenteel vanaf L2 t/m Lichte Tour. In het verleden heeft zij ook Grand Prix gereden en dit is dan ook haar doel om naartoe te trainen met haar huidige paard Jacuzzi. Femke geeft les aan alle leeftijden en alle niveaus. 'Er is altijd iets om aan te werken!' zegt ze zelf. 

Tommie Visser ''VOL''
Tommie Visser heeft vele successen behaald als jeugd trainer; namelijk meerdere gouden medailles. Zelf heeft Tommie ook meerdere medailles als Young Rider gereden en komt hij nu uit voor België. Hier runt hij samen met zijn man Stoeterij de Begijnhoeve. 

Tommie rijdt momenteel grand prix met eigen gefokte paarden. Daarnaast geeft hij vele clinics aan dressuurruiters waarbij hij graag het optimale uit hen paard wil halen. Een combinatie van basis, theorie en gemakkelijk toepasselijke oefeningen zorgen dat de paarden goed voorbereid worden op wedstrijden. 

Praktische informatie

  • De clinic wordt verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo
  • De clinic bestaat uit een gedeelde les (2 combinaties) van 45 minuten. Er wordt gewerkt aan de basis, proefgerichte oefeningen en/of belemmeringen waar de combinatie tegenaan loopt
  • Deelname kost 79,50 euro per deelnemer, ook kun je een stal reserveren (á €47,50).
  • Overige bezoekers zijn van harte welkom. De toegang is gratis, dus neem je stalvrienden, ouders, partner, opa's of oma's mee!

De deuren van Ermelo zijn geopend voor iedereen die van professionals willen leren. Heb jij een paard of pony tot je beschikking en wil je les krijgen van een top trainer op een top locatie? Meld je dan nu aan! Alle niveaus zijn welkom.

Klik hier om je aan te melden voor de clinic op 25 februari 2024

Bij de inschrijving is het mogelijk om een stal (€ 47,50) te reserveren.