Informatiepagina

Welkom op de informatiepagina van het Nationaal Hippisch Centrum!

Op deze pagina kunt u verschillende documenten vinden die u kunt gebruiken voor het organiseren van uw evenement. Zo zijn hier de plattegronden te vinden van het terrein en de stallen. 

​​​​​​Hieronder kunt u lezen wat u allemaal nog meer kunt vinden op de pagina.

Catalogus

In de catalogus kunt u alle materialen vinden die het NHC ter beschikking heeft. Ook staan alle hindernissen hierin beschreven. Zo kunt u zelf ook aangeven welke hindernissen er wel en niet in het parcours mogen worden gebruikt.

Plattegronden

In de map van plattegronden zijn de plattegronden te zien van het hele terrein, Amaliahal, Beatrixhal en Willem-Alexanderhal.

AutoCad tekeningen

Hier staan alle AutoCad (DWG en PDF) tekeningen van het NHC die u kunt gebruiken voor uw evenement. Vanuit deze tekeningen kunt u afmetingen herleiden en op schaal extra elementen toevoegen. Houd rekening met diverse aanduidingen op de tekening zoals calamiteitenroutes, plekken die tijdens een event niet 'bebouwd’ mogen worden etc.

Stallen

De stallen hebben een standaardindeling met stro en zaagsel. Ook kunnen er (in overleg) concoursboxen worden neergezet tijdens uw evenement. Wilt u dat er meer zaagsel of stro boxen kunnen worden gebruikt? Dat is mogelijk, maar hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Parcourstekeningen

In de map parcourstekeningen staan alle parcoursen die u kunt gebruiken tijdens uw evenement. Deze zijn gerangschikt per locatie. Het is ook mogelijk om uw eigen tekening van een parcours te gebruiken. Wij kunnen er dan een professionele tekening van maken die te gebruiken is voor uw evenement. Als u zelf een parcourstekening wilt opsturen ontvangen wij deze graag 3 weken voor het evenement.

Schouwformulier

Het schouwformulier wordt voor elke evenement doorgenomen met de klant. Er wordt gekeken naar de toestand van de faciliteiten voor en na uw evenement en dit wordt ingevuld op het formulier.

Netwerk

Het bestand wat in deze map staat is bedoeld voor uw keuze voor het netwerk tijdens uw evenement. In het bestand kunt u aangeven waar u welke netwerkvoorzieningen wilt hebben. U kunt de cijfers op de plekken slepen waar u precies het netwerk nodig heeft. Op basis van deze aanduidingen ontvangt u een maatwerkofferte voor deze voorzieningen.

Duurzaamheidsambities

Duurzaamheid is erg belangrijk voor het NHC. Onze duurzaamheidsambitie is een onderdeel van de leveranciersvoorwaarden. In deze map zult u onze duurzaamheidsambities vinden.

Voorwaarden

In de map voorwaarden vindt u de algemene leveringsvoorwaarden en de overeenkomst gebruik voertuigen. De overeenkomst voor gebruik voertuigen is een invulbaar pdf bestand. Om het bestand te kunnen invullen kunt u het bestand downloaden en opslaan. Na het invullen kunt u het bestand weer terugsturen voor goedkeuring. 

Veiligheid

Met deze video laten we u graag zien welke veiligheidsmaatregelen er van toepassing zijn tijdens de opbouw, afbouw en gedurende uw evenement.
Deze veiligheidsmaatregels staan tevens vermeld in de huisregels en algemene voorwaarden van het Nationaal Hippisch Centrum. 
Heeft u vragen over wat wel en niet kan tijdens de opbouw/afbouw of tijdens uw evenement, bel ons gerust. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

 

BHV

Op het NHC doen we veel aan het voorkomen van ongevallen. Desalniettemin zit een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is een fijne en geruststellende gedachte om te weten dat er op het NHC voor die situatie veel geregeld is. Onze BHV staat paraat voor vele uiteenlopende situaties. In de volgende video laten we je zien hoe we omgaan met een situatie waarbij zowel mens als dier betrokken is. Heb je vragen hoe het geregeld is voor jou specifieke activiteit of event? Stel gerust je vragen of zoek de situatie op in het actuele calamiteitenplan van het NHC.

Calamiteitenplan

In deze map is het calamiteitenplan van het NHC te vinden. Ook staat hier de plattegrond met de verschillende routes voor eventuele ontruiming.