NHC Oefenspringen

NHC OEFENSPRINGEN 
 
Oefenspringen 
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent. 
 
De kosten zijn € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. 
 
Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters 
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur. 
 

Quote van Arianne van Asselt, deelnemer van de oefendressuur op 10 juni:
'Fijne oefendressuur kunnen rijden op de prachtige dressuurbaan van het Nationaal Hippisch Centrum. Opbouwende beoordeling ontvangen van de jury en er was zelfs tijd om te oefenen met verbeterpunten, top georganiseerd!'

 

Klik hier voor aanmelden 22 oktober

 

Belangrijk! Na aanmelding voor een oefenevent is het niet mogelijk om jouw start(s) te annuleren. Wanneer je de voorlopige startlijst ontvangt wordt duidelijk aangegeven tot op welk moment je jouw aanmelding kunt verplaatsen naar een volgend oefenevent.

De NHC oefenevents worden mede mogelijk gemaakt door AJ Bedrijfsdiensten