NHC Oefen- springen, -dressuur & mennen

NHC OEFEN- SPRINGEN & DRESSUUR 

Oefendressuur 
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring. 
 
Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-. 
 
Oefenspringen 
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent. 
 
De kosten zijn € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. 
 
Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters 
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur. 
 
Oefenmennen 
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je een dressuurproef of een vaardigheidsparcours. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 15 minuten rijd je de door jou gekozen proef/parcours en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef/parcours, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. 
De kosten bedragen €15,- per proef/parcours. 

 Aanmelden – zondag 9 april 2023 (1e Paasdag) 
Oefendressuur: het losrijden vindt outdoor plaats, de proeven worden verreden in de Amalia- en Beatrixhal. 

Oefenspringen: het losrijden en het parcours vinden beide outdoor plaats op de mooie Agterberg bodems. 
 
Aanmelden voor bovenstaande disciplines is mogelijk via het online registratieformulier. 

Aanmelden – maandag 10 april 2023 (2e Paasdag) 
Maandag 10 april kunnen bedrijven en beroepsmatige ruiters zelfstandig gebruik maken van het parcours. Neem contact op via training@nhcermelo.nl om je hiervoor aan te melden. 
 
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via training@nhcermelo.nl. We helpen je graag! 

 

Mede mogelijk gemaakt door AJ Bedrijfsdiensten