NHC Oefen- springen & dressuur & buitenritten

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.

Buitenrit: NHC IJs-tijd-rit op zaterdag 2 juli
De naam zegt het al; de rit kan op tijd verreden worden én na afloop word je een heerlijk ambachtelijk schepijsje aangeboden van de ijssalon De IJstijd in Garderen.

De NHC IJs-tijd-rit wordt in groepsverband verreden (minimaal 2 deelnemers, maximaal 4 deelnemers) en start vanaf het NHC op de heide, waarna de route vervolgt in het bos. Je bent ongeveer 1,5 uur tot 2 uur onderweg. De aanrijroute om in het bos te komen komt gedeeltelijk overeen met de route van de Paasrit. Op 500 meter na verloopt de route over onverhard ruiter- en menpad. 500 meter is verhard, het betreft een rustig afgelegen weg langs huizen.

Vooraf ontvang je een digitaal routebestand, zodat je deze kunt uploaden in de navigatie-app. Natuurlijk bieden we je ook een papieren routekaart aan, deze krijg je per e-mail toegestuurd en kun je tevens krijgen bij het secretariaat. De NHC IJs-tijd-rit is voor ruiters & amazones te paard en menners. De inschrijfkosten per team bedragen €35,-.


Aanmelden
voor de oefendressuur, het oefenspringen en de IJs-tijd-rit op zaterdag 2 juli kan via het online aanmeldformulier. Jeroen Kroesbergen verzorgt de instructie bij het oefenspringen.

Aanmelden
voor het oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters op maandag 4 juli kan per e-mail. Stuur een e-mail naar training@nhcermelo.nl, dan nemen we contact met je op om een tijdsblok in te plannen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!