Events

Nieuws over events op het Nationaal Hippisch Centrum

Zo vlak als een biljartlaken! Vandaag wordt de Agterberg-bodem in de Amaliahal vervangen door een reiningbodem en daar komt wel wat vakmanschap bij kijken. 

Geplaatst op:

Wil je graag een proef voorrijden en tips krijgen over wat je nog kunt verbeteren? Ben je benieuwd of je klaar bent voor een hogere klasse of wil je je paard laten wennen aan een groter terrein? Doe dan op woensdag 3 mei 2017 mee aan de oefendressuur op het KNHS-centrum in Ermelo. Ook para-ruiters zijn welkom!

Geplaatst op:

Vrijheidsdressuurdeskundige Clémence Faivre verzorgt dit jaar de hoofdact op Horse Event (8, 9 en 10 september 2017). Met haar paard Gotan vormt de charmante Française een perfecte combinatie, waarmee ze in vrijheid alle mogelijke oefeningen kan laten.

Geplaatst op:

Harriëtte Stok en Monique Buijk, twee kandidaten die samen maar liefst €6.710 hebben opgehaald, overhandigden de cheque.

Geplaatst op:

In een strijd tussen de F- en de E-jaargang gingen Jur Vrieling en oud-KWPN Hengstenkeuringskampioen Freeman VDL er met de zege vandoor.

Geplaatst op:

Op zaterdag 17 december 2016 organiseren F.R.A. en Divoza Horseworld een uniek vrijheidsdressuur event in het KNHS-Centrum te Ermelo met Alizée Froment in de hoofdrol. 

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in december 2016.

Geplaatst op:

Op zaterdag 12 november organiseert het NRPS een ABOP op het KNHS-centrum te Ermelo. Het doel van het algemeen bruikbaarheidsonderzoek is het testen van de natuurlijke aanleg van NRPS paarden en pony’s. 

Geplaatst op:

De 34ste editie van Paard&Koets werd zojuist afgesloten met een spectaculaire vierspanbattle die gewonnen werd door Bram Chardon. 

Geplaatst op:

Paard&Koets, de grootste mensportbeurs ter wereld, gaat volgend weekend van start op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. KNHS-leden krijgen 25% korting op toegangskaarten. Het is de 34ste editie van het driedaagse evenement. Organisator Academy Bartels Event Management is verheugd op de komst van vele (inter)nationale mensport grootheden. Er is een zeer veelzijdig beursgedeelte waarbij spektakel en educatie elkaar afwisselen. Ook is er weer veel animo voor het beursgedeelte, waar bezoekers de nieuwste producten kunnen vinden.

Geplaatst op: