Nieuws

ERMELO - Op 12-13 januari hebben de NRPS-hengsten hun verrichtingsexamen doorlopen, en de laatste dag kregen elf hengsten hun goedkeuring met een jaar verlengd.

Geplaatst op:

Afgelopen zaterdag vond op het KWPN/KNHS centrum in Ermelo voor tuigpaardhengsten de eerste bezichtiging plaats. Er verschenen 42 hengsten voor de jury, zestien mogen door naar de tweede bezichtiging op 3 februari in ‘s-Hertogenbosch. Zeven hengsten werden er ster verklaard.  

Geplaatst op:

Dierenarts Mark van Manen gaat in op alledaagse gezondheidsproblemen bij paarden zoals mok en schimmel. Daarnaast zoomt hij in op kreupelheden, vertelt hij over besmettelijke ziekten en krijg je tips wat je zelf kunt doen voordat je de dierenarts inschakelt.

Geplaatst op:

Het nieuwe jaar wordt spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard, met naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties.

Geplaatst op:

Zondag 17 december 2017 was het eerste KNHS Rosline Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Een zeer geslaagde dag voor veel Bixie fans! De kinderen hebben genoten een leerzame dressuurproef en het leuke Bixie Rosline Kerstspel.

Geplaatst op:

Dit indoorseizoen organiseren we op het KNHS-centrum weer diverse inspirerende Rondjes Instructie en Educatie in verschillende thema’s. Heb je zin in een leuke, interessante avond of wil je je kennis bijspijkeren? Pak dan je agenda erbij en schrijf je in.

Geplaatst op:

Op zondag 17 december 2017 organiseren de KNHS en Rosline het eerste indoor Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Houd je van pony’s en ben je lid van de KNHS of de Rosline fanclub? Dan mag je dit nieuwe event in kerstsfeer zeker niet missen.

Geplaatst op:

De hengstenselectie en tevens inventarisatie van kwaliteitsvolle, bijna driejarige hengsten bestaat uit meerdere bezichtigingen waarvan de eerste bezichtiging plaatsvindt van 28 november t/m 16 december 2017 op het KWPN-centrum in Ermelo.

 

Geplaatst op:

Op 2 december 2017 komt Jesse Drent naar Ermelo voor een superleuke dag over vrijheidsdressuur! Er is een ochtendprogramma en een middagprogramma en jij kunt erbij zijn voor €17,50.

Geplaatst op:

Wie lid is van de KNHS mag door de samenwerking met TREC Club Nederland 3x keer per twee jaar meedoen aan TREC-wedstrijden, waarvan maximaal twee wedstrijden in één jaar. Maar als je helemaal geen ervaring hebt met TREC, dan doe je dat waarschijnlijk niet zo snel. Daarom organiseren we op zondag 3 december 2017 een Herfstinstructiedag TREC. Doe je ook mee?

Geplaatst op: