NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Dinsdagavond 21 juni verzorgt Rosa van Veen een KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’ op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Op zaterdag 2 juli zal er weer oefenspringen en oefendressuur worden georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

Van 7 tot en met 9 juli staat het Nationaal Hippisch Centrum in het teken van het WBFSH World Championship for Young Breeders 2022. 138 deelnemers reizen af naar Ermelo om daar 19 stamboeken te vertegenwoordigen op het gebied van fokkerij.

Geplaatst op:

De KWPN Kampioenschappen vinden dit jaar plaats van 3 tot en met 6 augustus op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De KWPN Kampioenschappen zijn het hoogtepunt waar fokkerij en sport bij elkaar komen.

Geplaatst op:

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?

Geplaatst op:

Het was een Nederlands kampioenschap vol verrassingen, maar uiteindelijk is het Dinja van Liere die zich Nederlands kampioen in de Roelofsen HorseTrucks Zware Tour mag noemen.

Geplaatst op:

Vanaf vandaag tot en met zondag gaan we genieten van het NK Dressuur! Volg via dit bericht alle uitslagen, berichten en de livestream.

Geplaatst op:

Dag drie van het CVI en NK op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo stond in het teken van de finale. Deelnemers lieten ieder hun vrije kür aan de jury zien.

Geplaatst op: