NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

De inschrijving voor het NK Dressuur, dat van 5 tot 8 mei in Ermelo wordt gehouden, is gesloten. Dat betekent dat de definitieve deelnemerslijst bekend is. Eén ding is al zeker: er komen heel veel nieuwe kampioenen aan!

Geplaatst op:

Na twee jaar afwezigheid vanwege alle coronamaatregelen keert het Nederlands Kampioenschap Voltige weer terug op de wedstrijdkalender. Het NK zal plaatsvinden tijdens het CVI in Ermelo van 29 april tot en met 1 mei 2022.

Geplaatst op:

We hebben de KNHS-Indoorkampioenschappen nog maar net afgesloten en we mogen ons alweer gaan verheugen op de outdoor KNHS-kampioenschappen, de Hippiade 2022!

Geplaatst op:

Na het eerste instroommoment in Nunspeet, volgde afgelopen maandag en dinsdag het eerste selectie- en training moment in Ermelo. Selectiecommissielid Johan Hamminga heeft naar eigen zeggen twee goede dagen achter de rug: “Er is veel potentie.”

Geplaatst op:

Vrijdagmiddag 6 mei zullen niemand minder dan Rieky Young, Tristan Tucker en Yvet Blokesch voor een leerzame en geweldig leuke afsluiting van de dag zorgen!

Geplaatst op:

Het belooft een geweldige middag te worden met een veelzijdig programma!

Geplaatst op:

Aanstaande zondag 3 april vinden op het KNHS-centrum in Ermelo de finales van de KNHS Hartog Trophy en de KNHS Topsport Jeugd Competitie sponsored by Sjef Janssen Beheer BV & Morssinkhof-Rymoplast plaats. 

Geplaatst op: