Sponsors

Met het Nationaal Hippisch Centrum bouwen sport en fokkerij samen aan de toekomst. We zijn dankbaar voor de steun van onze sponsors. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact op via telefoonnummer 0577-408280 of neem contact op via e-mail.

Pavo

Sinds 1 januari 2016 is Pavo vijf jaar lang official partner van de KNHS. De focus van het partnership ligt op het verspreiden van kennis over gezond voermanagement en paardenvoeding. Pavo Paardenvoer is opgericht in 1968  en wordt verkocht in meer dan 25 landen. Pavo laat zich inspireren door paardenhouders en geeft antwoord op hun voedingsvragen met gezonde en innovatieve producten, advies en service. Topkwaliteit paardenvoer, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, gemaakt met passie en door klanten getest. 

Dijkgraaf-Reinders

Sinds 2010 is Dijkgraaf-Reinders official supplier van de KNHS. Dijkgraaf-Reinders is voor de KNHS een betrouwbare en flexibele partner die alle food en bijbehorende non-food levert voor de horeca op het KNHS centrum, zowel voor het dagelijkse gebruik als grote evenementen. Dijkgraaf-Reinders is een bezorgpartner in food en non-food die met je meedenkt. Zij zorgen ervoor dat je bestelling op tijd binnen is. Ze bellen even als ze denken dat je iets vergeten bent. En ze zetten bij aflevering zonodig je bestelling op de juiste plek. Dijkgraaf-Reinders heeft een compleet assortiment, van vers producten tot apparatuur, voor horeca, cafetaria, bedrijven en scholen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw bestelling; die is bij Dijkgraaf-Reinders in goede handen.

Harry's Horse

Harry's Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindprodukt. Ons streven is altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid, en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry's Horse dus ook.