Meer over

Indoorkampioenschappen springen

Begin evenement:

24 mrt 2023

Eind evenement:

25 mrt 2023

Van - tot:

08:00 - 20:00

PROGRAMMA KNHS-KAMPIOENSCHAPPEN

Twee keer per jaar organiseert de KNHS de KNHS-kampioenschappen. Dat zijn de nationale kampioenschappen voor pony's en paarden. Omdat de paardensport een indoor- en een outdoorseizoen kent zijn er ook twee KNHS-kampioenschappen: de KNHS indoorkampioenschappen (springen en dressuur) in februari/maart en de KNHS-outdoorkampioenschappen oftewel Hippiade in augustus/september. 

De Hippiade zit nog vers in ons geheugen, maar we werpen onze blik alweer op de KNHS Indoorkampioenschappen van 2023. Meer informatie over de regioselecties worden door de regio’s zelf vrijgegeven, maar zet de volgende data alvast in je agenda:

De Indoorkampioenschappen dressuur gaan op 24 en 25 februari van start met rubrieken in de klassen B, L1 en L2 voor paarden en B, L1, L2 en Z1 voor pony's. Van 3 tot en met 5 maart zijn de deelnemers in de klassen M1, M2, Z1, Z2 en ZZ-licht aan de beurt. 

Het springen begint in het weekend van 17, 18 en 19 maart met de kampioenschappen voor pony’s. Op 24 en 25 maart staan de deelnemers in de klassen tot en met 1.40 voor paarden aan de start. 

Het overzicht per dag vind je op https://indoorkampioenschappen.nl/programma/