Meer over

KNHS College Tour met Leunus van Lieren

Begin evenement:

07 dec 2022

Eind evenement:

07 dec 2022

Van - tot:

19:00 - 22:30

Woensdagavond 7 december komt Leunus van Lieren, één van de succesvolste dressuurtrainers, naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een KNHS College Tour te verzorgen met als thema ‘De opleiding van het dressuurpaard’.

Van Lieren heeft tientallen paarden zelf gefokt en opgeleid tot aan de Grand Prix en ook als trainer diverse leerlingen naar dit niveau begeleid. Leunus gaat aan het werk met diverse combinaties en laat zien hoe de opleiding van het dressuurpaard verloopt. Speciale aandacht is er voor het aanleren van de zwaardere oefeningen. Thamar Zweistra gaat de avond op bijzondere wijze afsluiten.

Leunus van Lieren
In Schore heeft Leunus met passie en hard werken stal Hexagon opgebouwd tot een zeer succesvol bedrijf. Thamar Zweistra presteert internationaal sterk en heeft al veel mooie successen behaald met de eigen fokproducenten van stal Hexagon net als zoon Laurens. Maar ook Nederlands Kampioen Dinja van Liere heeft een groot gedeelte van haar opleiding gevolgd bij Leunus, voordat ze voor zichzelf begon. Net als de tweeling Jessica en Chantal Nijpjes, Jeanine Nieuwenhuis en nog vele andere dressuurruiters. Leunus is een echte vakman en vanwege zijn succesvolle fokkerij ook gehuldigd als KWPN Fokker van het Jaar.

Informatie
Datum: Woensdagavond 7 december 2022
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 25,- voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie (deze punten worden automatisch bijgeschreven).

Bezoek voor meer informatie en om je in te schrijven voor de College Tour de website www.knhs.nl