Meer over

NHC Oefenspringen

Begin evenement:

10 mrt 2023

Eind evenement:

11 mrt 2023

Van - tot:

09:00 - 18:00

Oefenspringen 
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

 

Je kunt je aanmelden voor zaterdag 11 maart voor het indoor oefenspringen. Het losrijden vindt in de Beatrixhal plaats, het parcours is opgesteld in de Amaliahal. Aanmelden is mogelijk via het online registratieformulier.

 

 

Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters

Vrijdag 10 maart kunnen bedrijven en beroepsmatige ruiters gebruik maken van het indoor  parcours. Neem contact op via training@nhcermelo.nl om je hiervoor aan te melden. 

Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.