Meer over

KNHS ORUN 3 examendagen

Begin evenement:

06 feb 2023

Eind evenement:

07 feb 2023

Van - tot:

09:00 - 18:00

Heb jij je Opleiding Aspirant Instructeur succesvol afgerond en wil je jezelf nog verder ontwikkelen op het gebied van lesgeven? Dan is de Opleiding Instructeur Basissport Orun 3 of 3+ iets voor jou!

Als Instructeur Basissport geef je lessen aan recreatieruiters met of zonder eigen paard en aan wedstrijdruiters in de laagste wedstrijdklassen van de breedtesport (B/L). Je geeft les op maneges, verenigingen of aan particulieren. Je begeleidt paardensporters van uiteenlopende leeftijden en niveaus. Je mag lessen verzorgen uit de ruiteropleiding ‘Zilver’ van de KNHS. Je hebt niet alleen oog voor rijtechniek, maar besteedt in de lessen ook aandacht aan persoonlijke begeleiding van ruiters en ruiterfitheid. Je hebt oog voor paardenwelzijn en adviseert over de omgang met het paard. Ook kun je paardensportactiviteiten organiseren.

Inschrijven
Klik op de opleiding van je keuze om in te schrijven, of stuur nu alvast een mail naar academy@knhs.nl als je geïnteresseerd bent om deel te nemen en je wilt weten wanneer een bepaalde opleiding start.