Meer over

KNHS Trainersseminar Eventing 2020

Begin evenement:

19 jan 2020

Eind evenement:

19 jan 2020

Van - tot:

09:00 - 17:00

KNHS Trainersseminar Eventing 2020 

Op zondag staat net als vorig jaar eventing centraal. We zijn er trots op dat we voor deze dag Chris Bartle, ‘s werelds succesvolste eventingtrainer, Olympisch dressuur- en eventingruiter en oud-trainer van het Britse én het Duitse eventingteam, naar Ermelo hebben weten te halen. Chris Bartle is bekend om zijn duidelijke visie over het veilig rijden van een cross en is de bedenker van de inmiddels wereldbekende “OH SHIT” positie. Belangrijk is daarbij de houding en zit van de ruiter in iedere fase van de cross waardoor je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties. Het doel is om zodanig met je paard in balans te zijn dat deze zich te allen tijde kan redden in lastige situaties. De relatie tussen balans, zwaartekracht en kinetische energie is hierop van grote invloed. Chris zal de 5 verschillende “cross country seats” die iedere ruiter moet weten aan de orde laten komen en uitleggen waarom dit zo belangrijk is en de veiligheid verbetert.  Chris Bartle heeft een Britse achtergrond, daarom zal een groot deel van deze dag de uitleg in het Engels zijn. Daarnaast wordt er ook uitleg gegeven door Nederlandse top-eventingruiters in het Nederlands.

Start kaartverkoop
Het KNHS Trainersseminar richt zich in de basis op instructeurs, trainers en coaches. Daarom krijgt deze groep voorrang op de kaartverkoop. Trainers, coaches en instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze vanaf maandag 2 december 13.00 uur toegangskaarten kunnen kopen met 10% korting. Voor het bezoeken van het KNHS Trainersseminar behalen instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie 50 theoriepunten op de basiskwalificatie. Officials behalen geen punten voor bijscholing als zij het KNHS Trainersseminar bezoeken. 

Ben je geen instructeur, trainer of coach? Dan ben je ook van harte welkom! Op vrijdag 6 december om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het grote publiek. Uit het verleden is gebleken dat met name de zaterdag snel uitverkocht is, dus bestel op tijd je kaarten.  

Zondag KNHS Trainersseminar Eventing: € 50,00 - met 10% korting voor instructeurs € 45,00
Passe-partout voor alle dagen: € 130,00 met - korting 10% voor instructeurs € 117,00

* Deze prijzen zijn exclusief € 1,60 servicekosten per ticket en € 2,05 administratiekosten per bestelling.