Meer over

KNHS Trainersseminar Dressuur 2020

Begin evenement:

18 jan 2020

Eind evenement:

18 jan 2020

Van - tot:

09:00 - 17:00

KNHS Trainersseminar Dressuur 2020 

Traditiegetrouw staat de zaterdag van het Trainersseminar in het teken van Dressuur. Met vedettes Coby van Baalen, Anky van Grunsven en Imke Schellekens-Bartels hebben we dan de absolute dressuurtop in huis. Van Baalen: ‘We  hebben met en tegen elkaar gereden en gestreden. Het is fijn dat we onze verworven ervaringen mogen doorgeven aan de Nederlandse jeugd. De juiste mentaliteit blijkt het belangrijkste om succesvol te zijn.’ Coby heeft de kracht om ieder jaar kaderleden te trainen en weet als geen ander de juiste combinaties tussen paard en ruiter te vinden.  Anky van Grunsven heeft gezorgd voor vele medailles en heeft een grote verandering teweeggebracht in de rijtechniek van de dressuursport. Een verandering die nog steeds van invloed is op het trainingssysteem van heel veel paardensporters, op verschillende niveaus. Imke Schellekens-Bartels is sinds 2019 voor het eerst bondscoach van de ponyteams en Children. Wat valt haar op?

Start kaartverkoop
Het KNHS Trainersseminar richt zich in de basis op instructeurs, trainers en coaches. Daarom krijgt deze groep voorrang op de kaartverkoop. Trainers, coaches en instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze vanaf maandag 2 december 13.00 uur toegangskaarten kunnen kopen met 10% korting. Voor het bezoeken van het KNHS Trainersseminar behalen instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie 50 theoriepunten op de basiskwalificatie. Officials behalen geen punten voor bijscholing als zij het KNHS Trainersseminar bezoeken. 

Ben je geen instructeur, trainer of coach? Dan ben je ook van harte welkom! Op vrijdag 6 december om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het grote publiek. Uit het verleden is gebleken dat met name de zaterdag snel uitverkocht is, dus bestel op tijd je kaarten.  

Zaterdag KNHS Trainersseminar Dressuur: € 75,00 - met 10% korting voor instructeurs € 67,50

Passe-partout voor alle dagen: € 130,00 met - korting 10% voor instructeurs € 117,00

* Deze prijzen zijn exclusief € 1,60 servicekosten per ticket en € 2,05 administratiekosten per bestelling.