Meer over

KNHS Trainersseminar Springen 2020

Begin evenement:

17 jan 2020

Eind evenement:

17 jan 2020

Van - tot:

18:00 - 22:00

KNHS Trainersseminar Springen 2020 

Vrijdagavond staat springen op het programma met Jos Lansink, Piet Raijmakers en Wout-Jan van der Schans. Lansink is zevenvoudig deelnemer aan de Olympische Spelen. ‘Jos Lansink is bij uitstek dé man die paard en ruiter vanuit dressuurmatig oogpunt traint, om zoveel mogelijk controle te hebben’, aldus Marion Schreuder. ‘Alles moet kloppen bij Jos, hij is een echte perfectionist’.
Piet Raijmakers zijn instructie is veel meer gericht op het paard in zijn waarde laten, niet teveel dressuurmatig willen controleren. Wout-Jan van der Schans is nog steeds de man die zelf Internationaal meerijdt en zich bewezen heeft als fantastische coach voor jong talent. Marion Schreuder over het springprogramma; ‘Dit is een ontzettend interessant drietal, waar instructeurs heel veel van kunnen leren. Ik ben ontzettend benieuwd hoe ze naar elkaar kijken en wat de verschillende methodes voor effect hebben op de talenten’.

Start kaartverkoop
Het KNHS Trainersseminar richt zich in de basis op instructeurs, trainers en coaches. Daarom krijgt deze groep voorrang op de kaartverkoop. Trainers, coaches en instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze vanaf maandag 2 december 13.00 uur toegangskaarten kunnen kopen met 10% korting. Voor het bezoeken van het KNHS Trainersseminar behalen instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie 50 theoriepunten op de basiskwalificatie. Officials behalen geen punten voor bijscholing als zij het KNHS Trainersseminar bezoeken. 

Ben je geen instructeur, trainer of coach? Dan ben je ook van harte welkom! Op vrijdag 6 december om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het grote publiek. Uit het verleden is gebleken dat met name de zaterdag snel uitverkocht is, dus bestel op tijd je kaarten.  

Vrijdag KNHS Trainersseminar Springen: € 37,50 - met 10% korting voor instructeurs € 33,75

Passe-partout voor alle dagen: € 130,00 met - korting 10% voor instructeurs € 117,00

* Deze prijzen zijn exclusief € 1,60 servicekosten per ticket en € 2,05 administratiekosten per bestelling.