Meer over

KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera

Begin evenement:

08 okt 2019

Eind evenement:

08 okt 2019

Van - tot:

19:00 - 22:00

KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera

Op dinsdag 8 oktober staat de KNHS College Tour in het teken van dressuur. Karin Retera, trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau. Deze KNHS College Tour is waanzinnig interessant voor zowel ruiters als instructeurs die meer willen leren over dressuur op hoog niveau. Instructeurs verdienen bovendien 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het bijwonen van deze avond.

Karin vindt het fijn om haar kennis te delen en helpt andere trainers en coaches graag om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Tijdens deze avond vertelt Karin je meer over de biomechanica van het paard. Op welke manier gebruikt een paard zijn lichaam en waarom kan hij bepaalde oefeningen (nog) niet uitvoeren? Tijdens deze KNHS College Tour is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Karin Retera. Houd je van dressuur en wil je nog meer leren op het allerhoogste niveau? Zorg dan dat je deze avond niet mist!

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs voor leden: €30,-
Prijs voor niet-leden: €40,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie