Eventingparcours oefenen op het KNHS-centrum

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart kunnen eventingruiters trainen op het outdoor zandterrein van het KNHS-centrum in Ermelo. Bondscoach Bettina Hoy zet een parcours uit met mobiele eventinghindernissen.

B en L
De hindernissen zijn geschikt voor B en L-niveau ruiters, pony’s en paarden. Er zijn twee parcoursen: het groene parcours is voor de B- en het rode parcours voor de L-combinaties. De parcoursen zijn beide dagen van 9.00 – 18.00 uur opengesteld, losspringen kan ook op het outdoorterrein. De kosten zijn €15,00 per combinatie. Bij aankomst op het KNHS-centrum aan De Beek 125 in Ermelo kunnen deelnemers zich melden in brasserie De Ruif naast het outdoorterrein en wordt de startvolgorde bepaald.

Voorwaarden
Het dragen van een veiligheidshelm, rijbroek, bodyprotector en rijlaarzen en/of jodhpurs is verplicht. Deelnemers moeten lid zijn van de KNHS en zijn verplicht zelf een begeleider of instructeur mee te nemen naar de training. Aanmelden kan nu via Mijn KNHS. Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar accommodaties@knhs.nl of bel naar 0577-408280 (tijdens kantooruren).

KNHS HORKA Trainingsdag
Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) wordt hetzelfde eventingparcours, ontworpen door Bettina Hoy, gebruikt voor de allereerste KNHS HORKA Trainingsdag Eventing. Deze dag krijgen deelnemers in groepjes van maximaal vier ruiters, 75 minuten les van internationaal eventingamazone Licha Bax. Als je mee wilt doen aan deze eventingtraining moet je als ruiter B-springen met minimaal 6 winstpunten geklasseerd zijn (geweest). In tegenstelling tot eerdere berichten is deze training opengesteld voor eventingruiters van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Geplaatst op: