Denise Nekeman ongenaakbaar in KNHS strijd U25

Denise Nekeman heeft met haar blikvanger Boston Sth het KNHS Indoorkampioenschap in de klasse U25 en daarmee de PK International prijs gewonnen. Achter Nekeman kwam Maxime van der Vlist met Bailey op plaats twee en Jeanine Nieuwenhuis met Tc Athene op plaats drie. 

Denise Nekeman vertelt over haar kampioenschap; “Natuurlijk hoopte ik hier goed te rijden, maar je weet met Boston  nooit helemaal hoe het loopt. Hij kan soms heel heet worden waardoor foutjes ontstaan, maar het gaat echt steeds beter. Zaterdag kwam hij af en toe nog wat te diep, maar vandaag kon ik hem er veel mooier voor houden. Ik merk dat het voor mijzelf ook steeds makkelijker wordt om de proef door te rijden. In de laatste lijn maakte ik zelf een fout, maar verder was ik heel tevreden. Dit jaar hoop ik me te plaatsen voor het EK U25 en ik zou heel graag in Aken rijden. Na dit jaar hoop  ik dan de overstap na de senioren Grand Prix te maken.”
Thuis heeft Denise nog verschillende paarden voor de toekomst staan waaronder enkele nakomelingen van kampioenspaard Boston. “Boston is echt een heel leuk paard en wil altijd graag aandacht. Zijn nakomelingen zijn net zo knap als hun vader en hebben dezelfde go, echt heel leuk.”

Uitslag KNHS Indoorkampioenschap U25
1. Denis Nekeman (Hasselt) – Boston Sth, 74.343% (73.060% en 75.625%)
2. Maxime van der Vlist (Baarle Nassau) – Bailey, 72.584% (70.500% en 74.667%)
3. Jeanine Nieuwenhuis (Serooskerke) – Tc Athene, 71.965% (70.430% en 73.500%)

Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Geplaatst op: