Stalaanvraag Hippiade 2017

Wil je een stal reserveren? Met dit formulier kun je een stal aanvragen voor de Hippiade. Tijdens de Hippiade willen veel deelnemers graag een stal. Logisch, want het zijn vaak lange dagen en er worden heel wat kilometers gereden om naar Ermelo te komen. Het liefste regelen we voor iedereen een stal, maar dat lukt natuurlijk niet.

Hoe vraag ik een stal aan?
De beschikbare stallen zijn zo eerlijk mogelijk verdeeld met behulp van een verdeelsleutel. Kom je in aanmerking voor een stal? Doe je aanvraag zo snel mogelijk maar in ieder geval uiterlijk 14 dagen voor het kampioenschap. Tien dagen voor het kampioenschap worden de stallen definitief toegewezen en de bevestiging daarvan gaat via het door jou opgegeven e-mail adres. Er zijn vaste boxen en concoursboxen, die willekeurig worden toegewezen. Het is niet mogelijk om een voorkeur op te geven. De stalhuur is per dag en je betaalt wat je reserveert. Reserveer je bijvoorbeeld een stal voor de finaledag en haal je de finale toch niet? Hoe jammer we het ook voor je vinden, dan wordt het stalgeld wel in rekening gebracht. Lees ook de voorwaarden en huisregels op www.nationaalhippischcentrum.nl/voorwaarden (pdf).

Stalaanvraag Hippiade 2017

Staat je kampioenschap niet meer in het formulier? Neem dan via mail contact op met eventmanagement@knhs.nl.
Bijvoorbeeld "M1 categorie A/B" of "Klasse III)
Je relatienummer staat op je (digitale) startpas en in MijnKNHS.nl
Naar dit e-mail adres wordt je bevestiging gestuurd

Over je paard of pony
We doen ons best om aan je voorkeur te voldoen, maar kunnen het niet garanderen. Stuur bij een stroallergie s.v.p. een verklaring van de dierenarts mee.


Je verblijf op het KNHS-centrum

Vertel ons wanneer je wilt komen en wat je nodig hebt.

Op welke dag kom je aan?
Hoe laat denk je aan te komen?
Tot wanneer blijf je?
Tot hoe laat denk je te blijven?
Overnachtingen met tent, caravan, camper of op de slaapzaal is exclusief ontbijt. De hotelkamers zijn inmiddels al volgeboekt, behalve voor de Hippiade Mennen.