Meer over

Trainersseminar

Begin evenement:

19 jan 2018

Eind evenement:

21 jan 2018

Van - tot:

19:30 - 16:00

Als we van topsport één ding kunnen leren is het dat je vooral het plezier nodig hebt om goed te kunnen presteren. Maar hoe makkelijk is het om het plezier te verliezen? De concurrentie is groot, de druk wordt hoger. Presteren betekent serieus trainen, jezelf en je paard goed voorbereiden op wedstrijden. Elk detail telt, waardoor je soms vergeet om ook daadwerkelijk te genieten van waar je mee bezig bent. Hoe piek je op de juiste momenten terwijl je toch plezier houdt in wat je doet? Hoe zorg je voor een goede balans? Onze bondscoaches weten als geen ander hoe je ruiters het beste begeleidt. Hierover vertellen zij je alles tijden het KNHS-trainersseminar 2018.

Voor wie is dit seminar?
Het KNHS-trainerseminar is voor instructeurs, coaches, trainers en officials, maar ook ieder ander die geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom. De sprekers zijn Luc Steeghs (bondscoach springen voor young riders, junioren en children), Rien van der Schaft (bondscoach dressuur) en Bettina Hoy (bondscoach eventing).

Het programma


VRIJDAG 19 JANUARI 2018: SPRINGEN MET LUC STEEGHS

⌚ 19:30 – 22:30 uur
💶 € 35,- en licentiehouders betalen slechts €25,- (gebruik de kortingscode die per e-mail is gestuurd)
🎓 45 HI-licentiepunten voor instructeurs en 15 HO-licentiepunten voor officials binnen de discipline springen
✅ Bestel kaarten voor springen op vrijdagavond

 

ZATERDAG 20 JANUARI 2018: DRESSUUR MET RIEN VAN DER SCHAFT

⌚ 10:00 – 16:00 uur
💶 €75,- inclusief lunch, koffie en thee. Licentiehouders betalen slechts 65,- (gebruik de kortingscode die per e-mail is gestuurd)
🎓 70 HI-licentiepunten voor instructeurs en 35 HO-licentiepunten voor officials binnen de discipline dressuur
✅ 
Bestel kaarten voor dressuur op zaterdag

 

ZONDAG 21 JANUARI 2018: EVENTING MET BETTINA HOY

⌚ 10:00 – 16:00 uur
💶 €75,- inclusief lunch, koffie en thee. Licentiehouders betalen slechts 65,- (gebruik de kortingscode die per e-mail is gestuurd)
🎓 70 HI-licentiepunten voor instructeurs en 35 HO-licentiepunten voor officials binnen de discipline eventing
Bestel kaarten voor eventing op zondag 

Let op: deze clinic is in het Engels!

 

Licentiehouders: bestel kaarten met korting

Instructeurs en officials met een HI- of HO-licentie krijgen korting op de entreeprijs. Gebruik daarvoor de kortingscode uit de uitnodiging die via e-mail is gestuurd. Heb je wel een licentie, maar geen uitnodiging met kortingscode gekregen? Neem contact op met de afdeling Opleidingen via opleidingen@knhs.nl of stuur een WhatsApp.

Houd het KNHS-relatienummer bij de hand bij het bestellen. Het relatienummer moet ingevuld worden om de licentiepunten te kunnen registreren.

Overnachten in de buurt van het KNHS-centrum

Wil je meer dan één dag naar het trainersseminar? Of wil je de dag mooi afsluiten? Overnacht met korting in het Hampshire Hotel Mooi Veluwe in Putten in een single kamer voor € 59,- per kamer per nacht (deze kamer heeft één eenpersoonsbed) of in een double kamer voor € 69,- per kamer per nacht. Dit is excl. stadsbelasting van €1,09 per persoon per nacht. De kamer kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aankomst. Reserveren kan telefonisch of per e-mail onder vermelding van de actiecode 2571.

📍 Hampshire Hotel Mooi Veluwe-Putten
🚗 Garderenseweg 154, 3881 NC Putten
📞0577-462588 / info.mooiveluwe@hampshire-hotels.com